Κύπελλο Ελλάδας

Συνάντηση Αλαφούζου-Στραματσόνι!

Έντονος προβληματισμός στην ΠΑΕ για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, τα λένε την Πέμπτη Αλαφούζος-Στραματσόνι και αναμένονται οριστικές εξελίξεις για τη συνεργασία των δύο πλευρών!

Σε μία κλωστή κρέμονται τα πάντα στον Παναθηναϊκό μετά το «ναυάγιο» στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Για την Πέμπτη προγραμματίστηκε ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι και κατά πόσο οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι βαθιά προβληματισμένοι, έχουν επίγνωση της κατάστασης που έχει περιέλθει ο σύλλογος, ωστόσο δεν παίρνουν καμία απόφαση εν θερμώ.

Άλλωστε, σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, πως σε πρώτη φάση δεν υπάρχει σκέψη απομάκρυνσης του Ιταλού τεχνικού, όμως οι… ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται για το «κεφάλι» του «Στράμα» (όπως φάνηκε και από το κράξιμο των οπαδών στην υποδοχή της αποστολής) και οι τραγικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, μπορούν να φέρουν την ανατροπή.

Όπως και να 'χει, οι δύο άνδρες θα τα πουν από κοντά αύριο, θα θέσουν επί τάπητος τα πάντα και θα κριθεί οριστικά αν ο Στραματσόνι θα παραμείνει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού ή αν θα πάρει το... αεροπλάνο για Ιταλία. Τα πάντα είναι ανοιχτά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x