Κύπελλο Ελλάδας

Με Μπρίτο και... τσαμπουκά ο Ατρόμητος

Μετά το... στεγνό καθάρισμα στον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος θέλει να τελειώνει και με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Δίνει ανάσες με Καλλιθέα την Πέμπτη ο Κορακάκης, στην αποστολή ο Μπρίτο.

Με την αύρα από την επική νίκη στην Τούμπα και με στόχο να καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος φιλοξενείται την Πέμπτη από την Καλλιθέα, με τον Γιώργο Κορακάκη να προχωρά σε ένα... ελαφρύ ροτέισον ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μάγκα, Μπίτολο και Κιβρακίδης, όπως και ο Ντιγκινί που παραμένει στα «πιτς».

Οι κυανόλευκοι πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι του Ελ Πάσο, όπου αν διπλασιάσουν τις νίκες τους στο θεσμό, θα ‘χουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γύρο των «16». Αξίζει να σημειωθεί πως κανονικά υπολογίζεται ο Μπρίτο, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του ξαδέρφου του, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας της Σαπεκοένσε.

Η αποστολή του Ατρόμητου που κατέλυσε σε ξενοδοχείο: Ν. Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Βασιλείου, Κειτά, Νάτσος, Μπαστακός, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Κοντοές, Γκουγκούδης και Τόνσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x