Stoiximan Super League

Λυσάνδρου και Καϊμακάμης αντιπρόεδροι στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Τη σύνθεση του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρώτος αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Μηνάς Λυσάνδρου, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Πέτρος Καϊμακάμης.

Νέα σελίδα στην ΠΑΕ ΑΕΚ!

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου, στο οποίο παραμένει πρόεδρος ο Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Αλέξη Δέδε όπως ήταν γνωστό εδώ και κάποιες ημέρες.

Ο Πέτρος Καϊμακάμης είναι Β’ Αντιπρόεδρος πλέον και θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ σε όλους τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς.

Αναλυτικά

Η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν το βασικό θέμα της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Ευάγγελος Ασλανίδης.

Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες.
Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης αναλαμβάνει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου με αρμοδιότητα την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε όλους τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς.
Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ο κ. Νικόλαος Μπούρας, δικηγόρος.

Κατόπιν των αποφάσεων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελείται από τους κατωτέρω:
Ευάγγελος Ασλανίδης: Πρόεδρος
Μηνάς Λυσάνδρου: Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Πέτρος Καϊμακάμης: Β’ Αντιπρόεδρος
Στέργιος Γαντζούλας: Μέλος
Κωνσταντίνος Μαρινάκης: Μέλος
Αλέξανδρος Αλεξίου: Μέλος
Νικόλαος Μπούρας: Μέλος

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μέχρι τις 30/11/2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x