Stoiximan Super League

90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το Μέλλον

Εκεί που η συλλογική μνήμη συναντιέται με το αύριο.

Ταξιδέψτε μέσα σε 90 λεπτά στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ με όχημα το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Μια ταινία που απέσπασε το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το ντοκιμαντέρ από 8 Δεκεμβρίου μεταφέρεται τους κινηματογράφους.

Η 90λεπτη ταινία τεκμηρίωσης «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό φιλμικό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις. Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και στον τόπο, μία κινηματογραφική πραγματεία στην «ομάδα – ιδέα».

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διήρκησαν πέντε μήνες, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επισκέφτηκε τους τόπους στους οποίους χτυπά δυνατά η καρδιά της ομάδας και απέσπασε συγκινητικές εξομολογήσεις από παλαίμαχους και νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες της ομάδας αλλά και πιστούς φίλους που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν την «βαριά φανέλα».

Με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του κινηματογράφου στα PAOK FC Official Stores (Γήπεδο Τούμπας & Αγ. Σοφία) θα υπάρχει μία έκπτωση 20% στις αγορές σας.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες όπου θα προβάλλεται – από 8 Δεκεμβρίου – το ντοκιμαντέρ είναι:

Εντός Θεσσαλονίκης:
ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – Θεσσαλονίκη
STER CENTURY – Θεσσαλονίκη
CINEPLEXX One Salonica – Θεσσαλονίκη
ΒΑΚΟΥΡΑ – Θεσσαλονίκη
ΛΙΜΑΝΙ – Θεσσαλονίκη

Εκτός Θεσσαλονίκης:
ODEON PARALIMNIO – Ιωάννινα
ODEON Ξάνθη
ODEON Κομοτηνή
ΑΠΟΛΛΩΝ – Καβάλα
ΗΛΥΣΙΑ – Αλεξανδρούπολη
ΣΤΑΡ – Βέροια
ΚΡΟΝΙΟΝ – Σέρρες
ΑΣΤΕΡΙΑ – Γιαννιτσά
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ – Κατερίνη
ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Κοζάνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x