Κύπελλο Ελλάδας

Σίφουνας η Ξάνθη!

Ένα μίνι «πάρτι» έστησε στα Πηγάδια η Ξάνθη. Οι ακρίτες επικράτησαν δια περίπατου 3-1 της Καλλονής και ετοιμάζονται για… τελικό πρόκρισης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το καθήκον της με… στιλ έκανε η Ξάνθη απέναντι στην Καλλονή. Επιβεβαιώνοντας τη διαφορά ποιότητας, οι ακρίτες έκαναν σεφτέ στο Κύπελλο, επικρατώντας 3-1 των νησιωτών. Κάπως έτσι, λοιπόν, την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα την πρόκριση στους «16» του θεσμού, εκεί όπου ήδη έχει τσεκάρει το εισιτήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… αφιονισμένοι στον αγώνα και αποφασισμένοι να καθαρίσουν γρήγορα-γρήγορα την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 3’, ο Νιέτο σέντραρε από τα αριστερά και ο Ράνος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για το 1-0 στα Πηγάδια. Στο 24’, ο Λάζιτς επωφελήθηκε την ασθενή απόκρουση του Μανιάτη και από κοντά διεύρυνε το προβάδισμα για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία ήταν το απόλυτο αφεντικό και έβγαζε την μία φάση μετά την άλλη!

Με το καλημέρα της επανάληψης, η Ξάνθη το έκανε… over. Ο Νιέτο έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ υπέγραψε την προσωπική του πολύ καλή απόδοση και το άνετο 3-0 των ακριτών. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση και την Καλλονή, που αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Κυπέλλου, να φτάνει στο 69’ στο γκολ της τιμής, όταν ο Φράγκος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80' Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64' Σβάρνας), Λάζιτς (59' Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Ράνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50' Λίταινας), Τζελίδης, Ντάλλας (81' Γιουκαρής), Μπουρντουζάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69' Σάββας), Ποζατζίδης, Ρεπέτσας.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (έχει ήδη περάσει)
Ξάνθη 3
Αγροτικός Αστέρας 3
Καλλονή 0

Η τελευταία αγωνιστική (13/2)

Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x