Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητε… κατάλαβες το σύστημα του Γκώνια;

Μπορεί οι δημοσιογράφοι να μην το καταλαβαίνουν, αλλά το σύστημα του Τάκη Γκώνια δουλεύει άψογα στην Καλλιθέα! Η καλοστημένη ομάδα του «Ελ Πάσο» παγίδευσε τον Ατρόμητο και πανηγύρισε μεγάλη νίκη (1-0)

Στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου που έγινε viral ο Τάκης Γκώνιας είχε αναφέρει ότι οι δημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν τι σύστημα παίζει η Καλλιθέα.

Σημασία όμως δεν έχει αν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Σημασία έχει ότι δουλεύει. Τουλάχιστον αυτό συνέβη απέναντι στον Ατρόμητο, επί του οποίου η ομάδα του «Ελ Πάσο» πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 1-0.

Διαβασμένοι και παθιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Έφτιαξαν τις καλύτερες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Και τελικά ανταμείφθηκαν γι’ αυτή την υπεροχή με όμορφο πλασέ του Σταματάκου στο 55’.

Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι όποιος παίζει με τη φωτιά τις περισσότερες φορές καίγεται, οι Περιστεριώτες βγήκαν μπροστά και ανέλαβαν τον έλεγχο. Δημιούργησαν, είναι’ η αλήθεια, αρκετές και καλές ευκαιρίες (όπως η διπλή με χαμένο τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου και τον Τόνσο να πλασάρει πάνω από την κενή εστία). Δεν κατάφεραν ωστόσο να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Αυτό που πανηγυρίστηκε δεόντως, όπως είναι εύλογο, από τους γηπεδούχους και έβαλε… μπουρλότο στον όμιλο. Διότι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής (όπου η Καλλιθέα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Ατρόμητος πάει στην Κομοτηνή για να παίξει με τον Πανθρακικό όλες οι ομάδες είναι ισόβαθμες!



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός-Πανθρακικός 1-0
(12’ πεν. Ουάρντα)

Καλλιθέα-Ατρόμητος 1-0
(55’ Σταματάκος)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Πανθρακικός 3 (3-1)
Ατρόμητος 3 (1-1)
Παναιτωλικός 3 (1-1)
Καλλιθέα 3 (1-3)

Η τελευταία αγωνιστική (13/12)

Καλλιθέα-Παναιτωλικός
Πανθρακικός-Ατρόμητος

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x