Ελλάδα

Θέλει Έλληνα σέντερ η ΑΕΚ, αλλά...

Η στήριξη του Γιούρε Ζντοβτς στον Φόλκερ στρέφει την ΑΕΚ σε αναζήτηση Έλληνα ψηλού αλλά δεν υπάρχουν πολλές λύσεις.

Το κενό στη θέση «5» είναι εμφανές στην ΑΕΚ, καθώς παρά τη συνεπή παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή, ο Ράνταλ Φόλκερ δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα.

Ο Γιούρε Ζντοβτς εξακολουθεί να στηρίζει τον Αμερικανό και να πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει, συνεπώς επί της παρούσης η «Ένωση» ψάχνει μόνο για Έλληνα ψηλό, προκειμένου να μην προχωρήσει σε αλλαγή ξένου (αυτό θα συμβεί μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό).

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν πολλές λύσεις Ελλήνων ψηλών. Η επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη τέθηκε επί τάπητος, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση λόγω του τραυματισμού του και προέρχεται ούτως ή άλλως από μακρά περίοδο απραξίας. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια συνεργασία με φόρμουλα που θα καλύπτει την ομάδα σε περίπτωση που ο παίκτης αποδειχτεί πως δεν μπορεί να βοηθήσει για ιατρικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί ξανά φέτος με την περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη, αλλά η Τενερίφη μοιάζει αδύνατο να τον αφήσει να φύγει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του και την πορεία της ομάδας που είναι στις κορυφαίες θέσεις της ACB και του FIBA Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x