Stoiximan Super League

Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας Ουζουνίδη - Παναθηναϊκού

Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και για τους συνεργάτες του νέου τεχνικού των πράσινων. Η πρώτη του επιθυμία, η οποία ικανοποιήθηκε από την διοίκηση.

Μπορεί επισήμως να μην έχουν πέσει οι υπογραφές, πράγμα που θα συμβεί αύριο, ωστόσο ήδη υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όπως, λοιπόν, μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 o Tάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια με τον 48χρονο τεχνικό για συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους.

Επίσης, έχουν ήδη γίνει γνωστά τα ονόματα των συνεργατών του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού. Ο Ουζουνίδης θα έχει μαζί του στο Κορωπί τον Χριστόφορο Κόλα (στενός συνεργάτης), αλλά και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Από εκεί και πέρα θεωρείται βέβαιο πως αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κατόπιν δικού του αιτήματος το οποίο έγινε δεκτό από την διοίκηση. Οι παίκτες του Τριφυλλιού θα κάνουν μία προπόνηση (Παρασκευή) κι ένα χαλάρωμα (Σάββατο) με τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x