Κύπελλο Ελλάδας

Τα συμπεράσματα του Μπέντο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

Τι κράτησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού από τη νίκη στα Περιβόλια και πώς σχολίασε την απόδοση του Όσκαρ Καρντόσο αλλά και των νεαρών παικτών.

Μόνο θετικά πράγματα είχε να πει ο Πάουλο Μπέντο για τα όσα είδε στο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στα Χανιά στα Περιβόλια. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη σοβαρότητα της ομάδας του αλλά και στην απόδοση του Όσκαρ Καρντόσο και των παικτών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Χρησιμοποιήσαμε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υψηλή ένταση, σοβαρότητα, επιθετικότητα και τον απόλυτο έλεγχο. Έστω και με λιγότερη ένταση, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος. Παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα, με σωστή συμπεριφορά και είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά καινούργια πρόσωπα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όσους χρησιμοποιήσαμε και δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα».

Για τον Καρντόσο: «Οι περισσότεροι περιμένουν το γκολ από τον Καρντόσο, όμως εμείς εκτιμούμε περισσότερα πράγματα από τη δουλειά που κάνει εκείνος στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του και ξέρουμε ότι πέρα από το γκολ είναι σε θέση να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Όσκαρ, καθώς και από τον Μπράουν. Είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Εκτιμούμε, λοιπόν, πολύ τον Καρντόσο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από εκείνον».

Για τη συμμετοχή των παιδιών των Ακαδημιών: «Αντί να σχολιάσουμε την απόδοση των νεαρών παικτών, είναι προτιμότερο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή, το περιβάλλον, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, ώστε η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία να έχει σχέση με την πρώτη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί ο σύλλογος. Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα ως ομάδα, να παρουσιάζουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δίνουμε χρόνο και ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x