Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Σε μια άλλη ζωή ίσως γίνουμε Μπαρτσελόνα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση της Ξάνθης κόντρα στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Άκρως ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Καλλονή, εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην χημεία που σιγά σιγά βρίσκουν οι παίκτες του αλλά και στην αυτοπεποίθηση που αποκτούν με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς με σωστή συμπεριφορά των παικτών μου. Έκαναν όλα αυτά που είπαμε και είχαμε ένα πολύ επιθετικό ξεκίνημα. Πρεσάραμε, σκοράραμε όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Στο β΄ ημίχρονο κοντραλάραμε το παιχνίδι μιας και έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Εκνευρίστηκα για το γκολ που δεχτήκαμε. Οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι σήμερα έχουν παίξει πολύ καλά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να τα δίνουν όλα μέσα στο παιχνίδι.

Η ομάδα έχει μια συγκεκριμένη ποιότητα. Ίσως σε μια άλλη ζωή να γίνουμε Μπαρτσελόνα και να σκοράρουμε περισσότερες φορές.Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όμως υπάρχουν φορές που κάνουμε εύκολα και αβίαστα λάθη. Όμως προσπαθούμε σκληρά και σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Να ξέρετε ότι έξω περνάμε δύσκολες καταστάσεις και κάποια στιγμή την πίεση του κόσμου θα πρέπει να την νιώθει εδώ ο αντίπαλος.

Η ομάδα μας έχει ένα ρόστερ που αποτελείται από 11 παίκτες από τα Τμήματα Υποδομής. Αυτό είναι πολύ καλό για τα Τμήματα Υποδομής αλλά και για την πόλη. Έχουμε και πολλούς καινούριους παίκτες και η χημεία του ρόστερ θέλει τον χρόνο του. Εμείς στο ξεκίνημα θέλουμε να εξασφαλίζουμε την κατηγορία και από κει και πέρα να χτίζουμε βήμα βήμα την πορεία μας.Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ισορροπημένο και πολλές μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα στην έδρα τους. Όμως εμείς με την πάροδο του χρόνου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τα δικά της χαρακτηριστικά. Αρχίσαμε να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με αυτοσυγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x