Κύπελλο Ελλάδας

Χουτεσιώτης: «Ήταν πανέμορφα ελπίζω να υπάρξει συνέχεια»

Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πάουλο Μπέντο στο ματς του Ολυμπιακού στα Περιβόλια εμφανίστηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Στην αξιοποίηση των νέων παιδιών αναφέρθηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα Περιβόλια απέναντι στα Χανιά. Ο νεαρός γκολκίπερ των ερυθρόλευκων δήλωσε χαρούμενος για την συμμετοχή του στο ματς και δήλωσε αισιόδοξος πως θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Αναλυτικά:

-Για το ντεμπούτο του ως βασικός: «Είναι φοβερή στιγμή, αν και την προηγούμενη σεζόν είχα πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα. Είναι μία εξαιρετική εμπειρία, ένιωσα πανέμορφα και ελπίζω να έχει και συνέχεια».

-Τι σημαίνει για τον ίδιο ότι στο σημερινό ματς αγωνίστηκαν τέσσερα παιδιά της Ακαδημίας: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό να βλέπεις ότι εξελίσσονται τα παιδιά των Ακαδημιών. Το ματς έγινε εύκολο επειδή εμείς το επιδιώξαμε. Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο πρόσωπο σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο».

-Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας: «Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει όλα τα ματς να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο σοβαρά. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να παλεύουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος και της Ευρώπης και να παλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x