Stoiximan Super League

Τα χαμόγελα του Μπέντο και οι «κατάσκοποι»

Ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τα Χανιά έμεινε ο Μπέντο. Ποιοι παίκτες που πήραν ευκαιρίες «κέρδισαν» τον Πορτογάλο προπονητή. «Κατάσκοποι» σε Κρήτη, αλλά και Λιβαδειά.

Ο Ολυμπιακός σφράγισε εμφατικά το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου συντρίβοντας με 4-0 τα Χανιά στην Κρήτη. Ο Πάουλο Μπέντο πέρα από το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ικανοποιημένος για αρκετούς εκ των παικτών του που πήραν ευκαιρίες και τις αξιοποίησαν.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν κυρίως οι Πάρντο, Μπουχαλάκης και Ρομαό, έστω κι αν ο τελευταίος χρησιμοποιήθηκε κατ’ ανάγκη ως στόπερ. Δεν αποκλείεται να επιβραβευτούν για την εμφάνισή τους στον αγώνα της Κυριακής με το Λεβαδειακό στο Φάληρο (15:00) μπαίνοντας στην αποστολή. Αντίθετα, Μάριν και Ντε λα Μπέγια έδειξαν επηρεασμένοι από την αποχή τους, παρότι είχαν διάθεση να προσφέρουν. Ο Καρντόσο ήταν δραστήριος κι έδειξε την ποιότητά του, αλλά όσο δεν σκοράρει (ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό) τόσο μεγαλώνει το ψυχολογικό του βάρος.

Στο μεταξύ, «μάτια» για τους παίκτες του Ολυμπιακού υπάρχουν… παντού. Χθες τον αγώνα με τα Χανιά παρακολούθησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν «κατάσκοπος» γαλλικών ομάδων Μικαέλ Λαντρό, ενώ την Κυριακή στο ματς με τον Λεβαδειακό έχουν ενημερώσει πως θα παρακολουθήσουν άνθρωποι από τη Βόλφσμπουργκ και την Τραμπζονσπόρ. Εκπρόσωπος της ομάδας από την Τραπεζούντα είχε δει ΚΑΙ το ματς με την Κέρκυρα, στο οποίο βρέθηκαν και «κατάσκοποι» από Μαν. Γιουνάιτεντ και Ραπίντ Βιέννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x