Stoiximan Super League

«Μπακαλίστικο» μοίρασμα στη Super League

Με «μπακαλίστικο» τρόπο μοίρασαν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά στη Super League, με τις μικρότερες ΠΑΕ να εισπράττουν αρχικά περισσότερα χρήματα για να καλύψουν τις οφειλές τους.

Ηρεμία αναμένεται να υπάρξει στη συνεργασία μεταξύ Σούπερ Λιγκ και Nova για το επόμενο τρίμηνο, αφού η κατάσταση εκτονώθηκε όταν το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε ότι θα καταβάλει τη δόση Νοεμβρίου των 5,1 εκ. ευρώ.

Μάλιστα αποφάσισε να μην επιμείνει στην επιβολή της ρήτρας των 5,6 εκ. για την αναβολή της 1ης, 2ης και 11ης αγωνιστικής.

Τώρα, το Δ.Σ. της Λίγκας, αποφάσισε να μοιράσει «μπακαλίστικα» τα χρήματα του καναλιού με τις μικρές ΠΑΕ να παίρνουν 235.000 ευρώ και τις τέσσερις μεγάλες, δηλαδή Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, από 750.000 ευρώ.

Οι μικρές ομάδες πάντως θα πάρουν περισσότερα χρήματα στην αρχή, ώστε να καλύψουν τις τρύπες που έχουν, ενώ τα χρήματα θα είναι λιγότερα στην επόμενη καταβολή της δόσης.

Επιπλέον δεν προχώρησε η πρόταση της Ξάνθης, που έλεγε να μοιράζουν χρήματα οι ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη στις υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x