Γενικά

Το πρώτο και τελευταίο ταξίδι της πιλότου στην τραγωδία της Σαπεκοένσε

Το παρθενικό ταξίδι της Σίσι Αρίας, έμελλε να είναι και το τελευταίο της 29χρονης συγκυβερνήτη στην τραγωδία της Σαπεκοένσε, με τη μοίρα να της παίζει ένα περίεργο παιχνίδι.

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 29χρονη συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης στην τραγωδία της Σαπεκοένσε, αφού η συγκυβερνήτης και μοντέλο, Σίσι Αρίας, έμελλε να κάνει το τελευταίο της ταξίδι στην παρθενική της πτήση από το κόκπιτ.

Η ιστορία της όμορφης πιλότου που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Κόρη ενός από τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους στην Κολομβία, του Χόρχε Αρίας, δούλεψε αρχικά ως μοντέλο, ενώ πριν από λίγο καιρό πήρε το πτυχίο της πιλότου στο Μαϊάμι.

Η μοίρα, της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, αφού το πρώτο της ταξίδι ήταν και το τελευταίο, αφού ήταν μία από τους 71 που έχασαν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο ταξίδι.

Σε συνέντευξη που έδωσε μάλιστα πριν το ταξίδι που μετέφερε τη Σαπεκοένσε, είχε δηλώσει:« Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά να γνωρίζουμε είναι πως η ομάδα χρησιμοποιεί μια αεροπορική εταιρεία της Βολιβίας για να πάει στο Μεντεγίνn παρά το γεγονός πως είναι βραζιλιάνικη ομάδα».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x