Ελλάδα

Γκριν: «Δείξαμε σωστή νοοτροπία κόντρα στην Μπασκόνια»

Να διατηρήσει τον καλό ρυθμό που είχε στο ματς με την Μπασκόνια, καλείται ο Ολυμπιακός κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με τον Έρικ Γκριν.

Την ίδια νοοτροπία και αντίδραση που είχε κόντρα στην Μπασκόνια, έπειτα από την οδυνηρή ήττα στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός και με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως τόνισε ο Έρικ Γκριν.

Αναλυτικά το blog του Έρικ Γκριν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται για εμάς με ένα τρίτο παιχνίδι σε εφτά ημέρες. Δυστυχώς, στο πρώτο ματς αυτής της σειράς των αγώνων, δεν καταφέραμε να νικήσουμε και αποκλειστήκαμε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απέναντι στην Μπασκόνια, όμως, δείξαμε σωστή νοοτροπία και αντίδραση, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και φτάσαμε σε μια μεγάλη, από κάθε άποψη νίκη. Για εμένα, το πιο σημαντικό από τη νίκη και τη διαφορά, είναι η εικόνα που δείξαμε και το ότι δεν μείναμε περισσότερο από όσο έπρεπε στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Τώρα, καλούμαστε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας να δείξουμε πως έχουμε αφήσει πίσω μας ό,τι έγινε με την Μπασκόνια. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια του και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη.

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια εβδομάδα με τρία ματς σε εφτά ημέρες, συνεπώς θα πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας από το ματς με τη Μπασκόνια και να προχωρήσουμε μπροστά.

Φιλικά,

Έρικ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x