Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Η θέληση για νίκη είναι μη διαπραγματεύσιμη»

Μόνο πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ να ανακάμψει νοιάζει τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όπως δήλωσε στη NOVA δεν ασχολείται με το συμβόλαιό του και την χρονική του διάρκεια.

Ως αυτοσκοπό πρέπει να θεωρούν οι παίκτες της ΑΕΚ τη νίκη σε κάθε ματς, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος στις δηλώσεις του στη NOVA υποστήριξε πως δεν ασχολείται με τη διάρκεια του συμβολαίου του και το μόνο που τον νοιάζει είναι το πώς θα βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στη NOVA

«Από την πρώτη στιγμή που έφυγα απ' την ΑΕΚ στην προηγούμενη θητεία μου, θα επέστρεφα οποιαδήποτε στιγμή θα με χρειαζόταν η ομάδα. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και όχι για αγωνιστικούς λόγους ήταν δύσκολο το έργο μας την προηγούμενη φορά. Η ΑΕΚ όμως κέρδισε την καρδιά μου. Για μένα υπάρχουν δύο ομάδες, η Σεβίλλη και η ΑΕΚ, στις οποίες θα γύριζα οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επέστρεψα για οικονομικούς λόγους.

Δεν με απασχολεί το συμβόλαιο, αλλά μόνο το πως θα βοηθήσω. Γι' αυτό ζητάω και από τους ποδοσφαιριστές μου να δεσμευτούμε ότι θα δουλέψουμε για να νικήσουμε. Να μπορούν να μας κρίνουν για την αγωνιστική μας συμπεριφορά εντός γηπέδου και όχι για την παθητικότητα που θα έχουμε»
, είπε αρχικά.

Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία, τώρα είστε πιο αισιόδοξος, αφού οι συνθήκες μοιάζουν να είναι καλύτερες;

«Είναι διαφορετικές συνθήκες. Όχι καλύτερες. Δεν υπάρχουν δύο καταστάσεις ίδιες, αλλά μπορεί να είναι και παρόμοιες. Τόσο πριν όσο και τώρα τα άτομα που γνώρισα στην ομάδα ήταν ΑΕΚ. Αυτό είναι που μετράει. Όλοι είμαστε περαστικοί από την ομάδα και κανένας δεν μένει για πάντα στην ιστορία. Η ομάδα είναι που μένει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο λόγος που έφυγα τότε δεν ήταν αγωνιστικός. Το τελευταίο παιχνίδι που έκατσα στον πάγκο ήταν με τον Πανιώνιο, όταν νικήσαμε με γκολ του Μανωλά. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τότε οι λόγοι που έφυγα ήταν οικονομικοί και όχι αγωνιστικοί. Οι παίκτες δεν άντεχαν άλλο».

Ο πρώτος στόχος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα ποιος είναι;

«Το σημαντικό είναι να δείξουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε. Το ποδόσφαιρο πάντα το καταλάβαινα από την αγωνιστική συμπεριφορά κι αυτό δεν διαπραγματεύεται. Το να θέλεις να κάνεις σωστά τα πράγματα δεν διαπραγματεύεται. Στη συνέχεια, ανάλογα με τον αντίπαλο και το πως πάει το παιχνίδι, είναι κάτι που το βλέπεις διαφορετικά. Η θέληση όμως για τη νίκη είναι μη διαπραγματεύσιμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x