Ισπανία

«Σκότωσε» τη Ρεάλ η Βαλένθια και… θρίλερ στην Ισπανία! (video)

Η μαχητική Βαλένθια έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) και έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον στην μάχη του πρωταθλήματος, αφού πλέον... όλα είναι πιθανά!

Δραματικό χαρακτήρα στην κούρσα του πρωταθλήματος έδωσε η Βαλένθια!

Οι νυχτερίδες... σόκαραν από νωρίς τη Ρεάλ και παρά την προσπάθεια της βασίλισσας να φέρει «τούμπα» την κατάσταση, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με το 2-1 στο Μεστάγια να μένει ως το τέλος.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα του Ζιντάν να παραμείνει στους 52 βαθμούς και στο +1 από Μπαρτσελόνα (και στο +3 από Σεβίλλη), έχοντας βέβαια παιχνίδι λιγότερο. Όπως καταλαβαίνετε, πάμε για θρίλερ στις εναπομείνασες αγωνιστικές, δεδομένου πως το έτερο παιχνίδι που χρωστούν οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Θέλτα και η διαφορά πλέον είναι «αναστρέψιμη».

Πριν καν «βγει» το πρώτο δεκάλεπτο, η Ρεάλ είχε να ανέβει ένα «βουνό». Διότι δεν έφτανε η γκολάρα του Ζάζα (σε άπιαστο γυριστό μέσα από την περιοχή), αλλά ήρθε και το «χτύπημα» από τον Ορεγιάνα στο 9’ να γράψει το 2-0. Σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και εξέθεσαν την… αλλού γι’ αλλού άμυνα των Μαδριλένων. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αναλάβουν τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να αντέχουν στην πίεση. Τελικώς, όμως, την πάτησαν στο 44’, με τον Μαρσέλο να βγάζει εξαιρετική σέντρα και τον Ρονάλντο με υπέροχη κεφαλιά να μειώνει.

Η Ρεάλ είχε μπροστά της ένα ολόκληρο ημίχρονο για να πάρει βαθμό ή βαθμούς, ωστόσο δεν μπορούσε να παίξει το γνωστό της ποδόσφαιρο κι έδειχνε μπλοκαρισμένη από την Βαλένθια (παρά και την είσοδο του Μπέιλ). Φυσιολογικά, λοιπόν, δεν μπορούσε να φτιάξει πραγματικές εστίες κινδύνου μπροστά από τα καρέ της Βαλένθια. Στο τελευταίο τέταρτο αύξησε… φουλ την πίεσή της και θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να σώσει τουλάχιστον τον έναν βαθμό. Η κεφαλιά του Μπέιλ, όμως… σταμάτησε σχεδόν πάνω στη γραμμή, ενώ αυτή του Ρονάλντο… έγλειψε το δοκάρι των γηπεδούχων και το 2-1 δεν άλλαξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x