Stoiximan Super League

Φουλ επίθεση η ΑΕΚ με ΑΕΛ

Επιθετικό δίδυμο ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Ποιες οι πρώτες σκέψεις του για το βασικό σχήμα.

Έναν πιο επιθετικό τόνο σκέφτεται να δώσει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (15:00). Ο Ισπανός προπονητής προσανατολίζεται στο να επαναφέρει το σχήμα με δύο επιθετικούς τοποθετώντας δίπλα στον Αραούχο πιθανότατα τον Πέκχαρτ (αουτσάιντερ ο Αλμέιδα που είναι 100% υγιής και ανεβασμένος στις προπονήσεις).

Αν και ακόμη απομένει η σημερινή προπόνηση για να υπάρξει πιο σαφής εικόνα, ο 48χρονος προπονητής προτίθεται να παίξει με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο στόπερ, τον Μπακάκη στο δεξί και τον Βινίσιους στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς στον άξονα, τον Μάνταλο αριστερά, τον Χριστοδουλόπουλο δεξιά και δύο κλασικούς φορ μπροστά.

Με τον Γκάλο απόντα και τον Βράνιες έτοιμο μεν αλλά πιθανότατα να παίρνει ανάσες, ο Μπακάκης επανέρχεται στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ ο Βινίσιους θα παίξει για πρώτη φορά βασικός αντί του Ντίντακ που κι αυτός θα ξεκουραστεί μετά από καιρό, όπως (λογικά) και ο Σιμόες. Για τα άκρα της επίθεσης υποψηφιότητα θέτει και ο Βάργκας, ενώ σημειώνεται πως δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Πατίτο.

Είναι προφανές πως ο Χιμένεθ θέλει λίγο να φρεσκάρει την ενδεκάδα του εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη, αλλά και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και χθες κάλεσε όλους τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x