Stoiximan Super League

Εντολή λίγκας σε ΚΕΔ να κλείνουν οι πόρτες των διαιτητών

Με επιστολή της στην ΚΕΔ, η Super League ζητεί να μη δέχονται οι διαιτητές επισκέψεις από εκπροσώπους ομάδων στο περιθώριο αγώνων, αλλά και να τιμωρούνται όσοι δεν κλείνουν τις πόρτες τους.

Τέλος στις επισκέψεις εκπροσώπων ομάδων στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν, στην ανάπαυλα ή μετά το τέλος των αγώνων βάζει η Super League. Με επιστολή της στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, δίνει εντολή να μη γίνονται δεκτές τέτοιες παρουσίες από τους ρέφερι, με αφορμή και τα όσα καταγγέλθηκαν για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ενώ καλούν τους διαιτητές να καταγράφουν στο φύλλο αγώνα αυτές τις επισκέψεις, ειδάλλως θα προβλέπεται η τιμωρία τους.

Στην επιστολή της η λίγκα αναφέρει μεταξύ άλλων πως «… επειδή παραβιάζεται η σχετική διάταξη του ΚΑΠ, γεγονός που οδηγεί σε δημιουργία θεμάτων τα οποία θα πρέπει να αποφεύγονται, σας ζητάμε να ενημερώσετε τους διαιτητές, όπως από εδώ και στο εξής τηρείται η πιστή εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης από όλους τους διαιτητές και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αξιωματούχων ή και ποδοσφαιριστών να γίνεται σχετική καταγραφή στο φύλλο αγώνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x