Oλλανδία

«Καθάρισε» και την Αϊντχόφεν η Φέγενορντ

Ούτε κόντρα στην Αϊντχόφεν «κόλλησε» η Φέγενορντ, η οποία επικράτησε 2-1 στο «Ντε Κάιπ» των πρωταθλητών στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Eredivisie και ξέφυγε προσωρινά στο +8 στην κορυφή.

Η Φέγενορντ νίκησε 2-1την Αϊντχόφεν στο «Ντε Κάιπ» στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Eredivisie και ξέφυγε στο +8 στην κορυφή της βαθμολογίας από το δεύτερο Αγιαξ, ο οποίος αγωνίζεται αργότερα κόντρα στη Χέρακλες, αφήνοντας την πρωταθλήτρια στο -11 στην τρίτη θέση και λογικά εκτός τίτλου για τη συνέχεια, με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1970 να περιμένουν «γκέλα» του «Αίαντα» για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα τίτλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 82’ για να πάρουν τη νίκη με τον Φαν Ντερ Χέιντεν, γκολ το οποίο μέτρησε μετά τον έλεγχο του goal tehnology για το αν πέρασε ή όχι τη γραμμή. Νωρίτερα, ο Τούρνστρα είχε κάνει το 1-0 για να ισοφαρίσει προσωρινά ο Περέιρο.


ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Τζόουνς, Κάρσντορπ (80’ Νιέβκπουπ), Κόνγκολο, Φαν Ντερ Χέιντεν, Μποτένγκιν, Ελ Αχμαντί, Βιλένα, Τούρνστρα, Γιόργκενσεν, Ελία (59’ Μπασατσίκογλου), Μπεργκίς (86’ Νέλομ)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζοτ, Ισιματ-Μιρίν, Μορένο, Αρίας, Βίλεμς, Πρέπερ, Γκουαρντάντο, Ράμσελααρ (72’ Σ. Ντε Γιονγκ), Φαν Χίνκελ (35’ Μπέρβαιν), Περέιρο, Λ. Ντε Γιονγκ


Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την τέταρτη θέση η Αλκμααρ, παραχωρώντας 1-1 στην αδιάφορη Τσβόλε.

Παρέμεινε σταθερά στη ζώνη του Europa League η Φίτεσε, «περνώντας» με 1-0 από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ινγκλς που έμεινε στη ζώνη των πλέι άουτ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x