Κύπελλο Ελλάδας

Εξετάζεται και το AEL FC Arena για τον τελικό του Κυπέλλου

Εκτός από το Παγκρήτιο, στο… τραπέζι της ΕΠΟ, σε περίπτωση που δεν γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, έχει πέσει και το AEL FC Arena. Τα υπέρ και τα κατά του θεσσαλικού γηπέδου.

Την περασμένη Παρασκευή (17/3), ο ΣΠΟΡ FM είχε αποκαλύψει τη μοναδική περίπτωση ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να μη διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, και αυτή είναι το ζευγάρι της μεγάλης αναμέτρησης να έχει… δικέφαλους. Την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, δηλαδή.

Θα πρέπει να περιμένουμε, βέβαια, για να δούμε αν θα «παίξει» αυτό το σενάριο, καθώς «κιτρινόμαυροι» και «ασπρόμαυροι» ενδέχεται να τα… πουν νωρίτερα, στα ημιτελικά του θεσμού, που θα προκύψουν (Θεού θέλοντος…) την Τρίτη, στην αναβληθείσα κλήρωση, που θα γίνει στα γραφεία της ομοσπονδίας, στις 11:30 το πρωί.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που έχουμε ντέρμπι «δικεφάλων» στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης, η μεταξύ τους «μονομαχία» θα φιλοξενηθεί, πιθανότατα, στο Παγκρήτιο, όπως σας είχαμε μεταφέρει.

Το θέμα, όμως, είναι το εξής: Το γήπεδο του Ηρακλείου ναι μεν αντιμετωπίζεται θετικά (έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές ανάμεσα στην ομοσπονδία και την ΕΠΣ Ηρακλείου), αλλά έχει και αρνητικά στοιχεία, λόγω του ότι δεν χρησιμοποιείται τα δύο τελευταία χρόνια για αγώνες της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα να έχει σημάδια εγκατάλειψης. Υπάρχουν πληροφορίες, μάλιστα, που αναφέρουν πως τμήμα της οροφής που κατέπεσε δεν έχει αποκατασταθεί, ενώ οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτουργούν.

Για αυτό και στην ΕΠΟ εξετάζουν άλλη μία περίπτωση, εκείνη του πιο «έτοιμου» AEL FC Arena. Στα συν είναι ότι η πρόσβαση των οπαδών, τόσο από Βορρά όσο και από Νότο, θα γίνει μέσω της Εθνικής και έτσι, κατά μήκος της διαδρομής θα αποφευχθούν πιθανά μεταξύ τους επεισόδια… Στα αρνητικά του θεσσαλικού γηπέδου είναι η μικρή χωρητικότητά του, καθώς εκτιμάται ότι σε κάθε φιναλίστ θα είναι δύσκολο να διατεθούν πάνω από έξι χιλιάδες εισιτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x