Euro 2024

Με ηχηρές απουσίες η Γερμανία στο φιλικό με την Αγγλία

Χωρίς τους Μεσούτ Οζίλ, Τζούλιαν Ντράξλερ και Μάριο Γκόμεζ θα παραταχθεί η Γερμανία στο αυριανό (22/3) φιλικό με την Αγγλία, όπως ξεκαθάρισε ο Γιόακιμ Λεβ, τη στιγμή που είναι ήδη εκτός ο Νόιερ.

Τις απουσίες τις οποίες έχει να διαχειριστεί στη σύνθεση της εθνικής Γερμανίας για το αυριανό φιλικό με την Αγγλία γνωστοποίησε ο εκλέκτορας της ομάδας, Γιόκιμ Λεβ.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Μάνουελ Νόιερ που έχει αποκλειστεί γενικότερα από την αποστολή λόγω τραυματισμού, δεν θα αγωνιστούν στο εν λόγω ματς οι Μεσούτ Οζίλ, Τζούλιαν Ντράξλερ και Μάριο Γκόμεζ, αφού αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και θέλει να τους προφυλάξει για το επίσημο ματς της Κυριακής κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού.

Το φιλικό κόντρα στην Αγγλία έχει περισσότερο εορταστικό χαρακτήρα, αφού ο Λούκας Ποντόλσκι θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τα «πάντσερ», συμπληρώνοντας ταυτόχρονα τις 130 διεθνείς συμμετοχές, αριθμός που τον κατατάσσει τρίτο στη σχετική λίστα, πίσω από τους Λόταρ Ματέους και Μίροσλαβ Κλόζε, που έχουν 150 και 137 παρουσίες αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x