Super League 2

Ο Μπαλμπόα έβγαλε νοκ-άουτ τον Άρη!

Σφαλιάρα για τον Άρη στα Τρίκαλα. Η τοπική ομάδα φρέναρε με γκολ του Μπαλμπόα (1-0) τους κίτρινους, που πλήρωσαν τα παιδικά λάθη τους και είδαν την διαφορά από την Λαμία να ανοίγει στους 6 βαθμούς.

Απότομη προσγείωση για τον Άρη στα Τρίκαλα. Η τοπική ομάδα έβαλε φρένο στους «κίτρινους», που έπειτα από πέντε σερί νίκες ηττήθηκαν με σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση σημείωσε ο Χαβιέ Μπαλμπόα με ψύχραιμο πλασέ στο 33ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κωστένογλου προσπάθησε να αντιδράσει όμως πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα και στην κυκλοφορία της μπάλας. Τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη όταν ο Γιαννιτσάνης αστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 58’, ενώ δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αφού ο Μουμίν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (68’). Τρία λεπτά αργότερα, έμεινε και ο Άρης με δέκα λόγω ανόητης αποβολής του Στάθη Ταυλαρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά οι Θεσσαλονικείς πίεσαν όμως δεν άγχωσαν ιδιαίτερα την άμυνα των γηπεδούχων, που ήταν πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Έτσι, ο Άρης παρέμεινε στην 3η θέση όμως είδε την διαφορά του απ' την Λαμία, που χθες νίκησε 2-1 τα Χανιά, να ανοίγει και πάλι στους έξι βαθμούς. Τις επτά σερί νίκες έφτασαν τα Τρίκαλα, που διατηρήθηκαν στην 5η θέση με 43 βαθμούς.

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (88΄Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (74΄Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (80΄Ρομπέρ)

Άρης (Ν. Κωστένογλου):
Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Παυλίδης, Ραούλ Μπράβο (53΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ταυλαρίδης, Ίλιτς, Τάτος (19΄Καπνίδης), Πίτου Γκαρσία

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x