Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας που καταδίωξε και πρότεινε γάμο στην κόρη του Μπαράκ Ομπάμα

Ο 30χρονος Jair Nilton Cardoso εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν και κρίθηκε ψυχολογικά ασταθής - Οδηγήθηκε σε ειδικό θεραπευτήριο

Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος ακολούθησε και καταδίωξε την κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία, προκειμένου να της προτείνει... γάμο, προχώρησε η αμερικανική μυστική αστυνομία.

Ως «δράστης» φέρεται ο Jair Nilton Cardoso, ο οποίος μένει στο Μπρούκλιν και φέρεται να προκάλεσε πρόβλημα στη 18χρονη κόρη του μέχρι πρότινος προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία προσέγγισε σε διάφορες τοποθεσίες, ακόμη και κοντά στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία περίπτωση ο 30χρονος Καρντόσο σκαρφάλωσε στον 4ο όροφο του Tribeca office, προτείνοντας στη νεαρή γυναίκα να τον παντρευτεί. Η μυστική αστυνομία θεώρησε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι επικίνδυνος, πολύ δε περισσότερο τώρα που η Μαλία Ομπάμα δεν είναι η κόρη του του προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου, άνδρες της μυστικής αστυνομίας πραγματοποίησαν επιχείρηση στο διαμέρισμα του 30χρονου στο Μπρούκλιν, όπου τον εγκλώβισαν και μετά από αξιολόγηση ειδικού ψυχολόγου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι ψυχολογικά ασταθής. Ως εκ τούτου προχώρησαν στη σύλληψή του και τον οδήγησαν σε ειδικό θεραπευτήριο, όπου και φρουρείται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x