Επικαιρότητα

Κως: Πατέρας κατηγορείται για συστηματική ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, ένας κάτοικος του νησιού.

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ και της απαγόρευσης συναναστροφής του με τα δύο ανήλικα παιδιά του και την οικογένεια της εν διαστάσει συζύγου του. Θύμα του κατηγορούμενου φέρεται να είναι η κόρη του η οποία φοιτούσε στη Β΄ Γυμνασίου.

Ο κατηγορούμενος τελούσε σε διάσταση με την σύζυγό του, ενώ οι σχέσεις του με το παιδί του δεν ήταν καλές καθώς φέρεται να είχε ασκήσει βία σε βάρος της όταν την ενοχλούσε, ενώ έπαιζε με τον αδελφό της. Το Δεκέμβριο του 2013 ο κατηγορούμενος φέρεται να φώναξε το παιδί του στην επιχείρηση του και να του έδειξε στο internet ημίγυμνες κοπέλες τις οποίες, όπως υποστηρίζεται, είχε φωτογραφήσει ο ίδιος.

Φέρεται να έδειξε στην ανήλικη κόρη του μια φωτογραφία μιας γυναίκας που ήταν εντελώς γυμνή σε μπάνιο κι άλλες που οι γυναίκες πόζαραν με κάποιο από τα εσώρουχα τους σε μπάρ αλλά και φωτογραφίες που έδειχναν ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά.

Η ανήλικη ενημέρωσε σχετικά την μητέρα της και εκείνη φέρεται να τον προειδοποίησε ότι αν το επαναλάβει δεν θα του επιτρέψει να ξαναδεί τα παιδιά τους. Τον ίδιο μήνα ωστόσο φέρεται, ενώ κυκλοφορούσε στην οικία του μόνο με το εσώρουχο να έβαλε το χέρι του στα γενετικά του όργανα, ενώ μια μέρα που έκανε μασάζ στην κόρη του φέρεται να την θώπευσε στο στήθος. Φέρεται επίσης την ίδια ημέρα να την θώπευσε στα γενετικά της όργανα όταν καθόταν σε καρέκλα υπολογιστή και να επανέλαβε την συγκεκριμένη πράξη κι άλλες φορές σε κρεβάτι ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έγινε στην πορεία ιδιαίτερα φορτικός. Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι γίνονται για λόγους εκδίκησης της πρώην συζύγου του και του πεθερού του.

Από ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε προέκυψε ότι η ψυχική κατάσταση της ανήλικης είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού, ενώ φαινόταν σοβαρή και στεναχωρημένη κι ότι τα συναισθήματα της ταίριαζαν με το περιεχόμενο και τη σοβαρότητα των όσων είχε καταθέσει.

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x