Ισπανία

Ο Γκαλιάνι ήταν ένα βήμα από τη Ρεάλ!

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρέθηκε πολύ κοντά στο να αναλάβει διοικητική θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελώντας προσωπική επιλογή του προέδρου της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μία μακροχρόνια φιλία αλλά και μία τεράστια αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντριάνο Γκαλιάνι, φίλοι αλλά και «εχθροί» σε πολλές «μάχες», θα μπορούσαν να υπάρξουν συνεργάτες! Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» και επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να φέρει στην ηγεσία των «μερένχες» τον πρώην πλέον διευθύνοντα σύμβουλο της Μίλαν!

Αρχικά όλα έδειχναν πως το μέλλον του Γκαλιάνι ήταν συνυφασμένο με μία διοικητική θέση στη Λίγκα της Serie A, αυτή τη στιγμή όμως το πιο πιθανό είναι να αναλάβει σημαντικό ρόλο στον «γαλαξία» της Fininvest, ιδιοκτησία της οικογένειας Μπερλουσκόνι.

Η σχέση μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Αντριάνο Γκαλιάνι ήταν πάντα ξεκάθαρη. Μία αληθινή φιλία με ιδιαίτερη εκτίμηση από πλευράς του Ισπανού στις διαπραγματευτικές ικανότητες του Ιταλού. Στην πραγματικότητα ο Γκαλιάνι, μαζί με τον Αριέντο Μπράιντα, κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη Μίλαν του Αρίγκο Σάκι με το Ολλανδικό τρίο Βαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Ράικαρντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύτηκε πολλές φορές με τον πρώην ηγέτη των «ροσονέρι» ψάχνοντας τον δικό της Μόντσι και προσπαθώντας να αναπληρώσει το κενό του Ερνέστο Μπροντζέτι που για χρόνια ήταν σύμβουλος του Πέρεθ. Το πρόβλημα ωστόσο ήταν η θέση που θα έπαιρνε ο Γκαλιάνι εφόσον μετακόμιζε στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς τη δουλειά που έκανε στη Μίλαν την κάνει στη «βασίλισσα» ο Χοσέ Ανζέλ Σάντσες. Ο Γκαλιάνι, κομψά, απέρριψε την ιδέα του προέδρου και φίλου του, γι’ αυτό το λόγο και η συγκεκριμένη πρόταση δεν επισημοποιήθηκε ποτέ.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x