Europa League

Κλήρωση... «φωτιά» στο Europa League!

Λίγο μετά τις 14:00 θα γίνουν γνωστά τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ, Λιόν και Θέλτα να μπαίνουν στην κληρωτίδα.

Το Europa League έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία, με τους τέσσερις σεμιφιναλίστ να μαθαίνουν λίγο μετά τις 14:00 τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά!

Στις Νιόν της Ελβετίας λοιπόν, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ, Λιόν και Θέλτα θα δουν τα ονόματά τους να μπαίνουν στην κληρωτίδα της UEFA, η οποία θα «βγάλει» τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς το πρώτο Europa League της ιστορίας τους, ενώ ο «Αίαντας» επιστρέφει σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από μια εικοσαετία!

Η Λιόν φτάνει σε ημιτελική φάση διοργάνωσης της UEFA για τρίτη φορά, μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1964 και το Champions League του 2010, ενώ η Θέλτα καταφέρνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Μετά την κλήρωση των δύο ημιτελικών, θα γίνει γνωστός και ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στη «Friends Arena» της Στοκχόλμης στις 24 Μαΐου ημέρα Τετάρτη.

Τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης θα γίνουν την Πέμπτη, 4 Μαΐου και οι ρεβάνς ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x