Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό: Θεωρούν υπερβολική την ποινή και κάνουν έφεση

Με δυσαρέσκεια υποδέχτηκαν στον Ολυμπιακό την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και το πρόστιμο που επιβλήθηκε για τα γεγονότα με ΑΕΚ. Άμεση η κατάθεση έφεσης.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι και τυπικά (τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό) πρωταθλητής μετά τη μη αφαίρεση βαθμών για τα γεγονότα του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ωστόσο η ανακοίνωση της ποινής από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ προκάλεσε δυσαρέσκεια στους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (που θα εκτίσουν την επόμενη σεζόν) και πρόστιμο 150.000 ευρώ, ωστόσο όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος οι συγκεκριμένες ποινές θεωρούνται υπερβολικές.

Ούτως ή άλλως και πριν την ανακοίνωση της απόφασης από τον Ολυμπιακό λεγόταν πως ακόμη και τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική θα συνιστούσε σκάνδαλο, ενώ εξ αρχής παρουσιάζονταν βέβαιοι πως δεν υπήρχε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών.

Πιθανότατα η δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα εκφραστεί και επισήμως μέσα στη μέρα, ενώ θα κατατεθεί άμεσα έφεση (θα πρέπει να κατατεθεί εντός πέντε ημερών).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x