Πόλο

Καυστικό σχόλιο Ερ. Ολυμπιακού για τον τελικό: «Εχθρικές διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν το σκορ»

Δικαιολογημένα παράπονα από αποφάσεις της διαιτησίας του τελικού της Ευρωλίγκας με την Κίνεφ έχει ο Ερ. Ολυμπιακός, όπως φαίνεται και από τον σχολιασμό που έγινε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Καυστικά σχολιάστηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό η διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα πόλο γυναικών στον τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι.

Στην ανάρτηση που έγινε για το παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτήρισαν εχθρικές κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, τονίζοντας πως ευνοήθηκε η ρωσική ομάδα και στάθηκε στην τελευταία επίθεση που «κόπηκε» χρόνος από την επίθεση του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός, διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο, όμως “υποχρεώθηκε” σε ήττα με 7-6 από την διοργανώτρια του Final 4 Κίνεφ Κίρισι. Οι εις βάρος του Θρύλου, “εχθρικές” διαιτητικές αποφάσεις ευνόησαν την Ρώσικη ομάδα και επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα, καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα, όσα συνέβησαν στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όταν δεν δόθηκε στο χρόνο που ζητήθηκε το τάιμ άουτ που είχε καλέσει ο Χάρης Παυλίδης, ώστε να οργανώσει τον τρόπο που θα εκδήλωνε την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 7-7 στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά την εντυπωσιακή της πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγωνιζόμενη σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό και επιστρέφει ως φιναλίστ και με το αργυρό μετάλλιο στο λαιμό, από την Ρωσία
».

Στη συνέχεια του κειμένου αναφέρθηκαν εκτενώς στην τελευταία φάση του ματς, σχολιάζοντας: «Στην τελευταία επίθεση του αγώνα που εκδήλωσε ο Ολυμπιακός με 12’’ να απομένουν δόθηκε με καθυστέρηση 5’’ το τάιμ άουτ που είχε ζήτησε ο Χάρης Παυλίδης, αφού κέρδισε την αποβολή η Ασημάκη στα 7’’. Στην επαναφορά και ενώ είχε «ψαλιδιστεί» ετσιθελικά ο χρόνος επίθεσης του Ολυμπιακό, το μακρινό σουτ της Μπιανκόνι δεν βρήκε στόχο και η διοργανώτρια του Final 4 Κίνεφ Kίρισι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 11η παρουσία της στην τελική φάση της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x