Euroleague

Μάντζαρης σε Παπανικολάου: «Do you remember Kostas?» (video)

Η ερώτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Κώστα Παπανικολάου κατά την είσοδο των δύο παικτών στην Σινάν Ερντέμ, είναι αυτή που ξεχωρίζει στη mini-movie του Final Four της Ευρωλίγκας.

«Do you remember Kostas?» (μτφρ. Θυμάσαι Κώστα;) ήταν η ερώτηση που απεύθυνε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον Κώστα Παπανικολάου κατά την είσοδο των δύο παικτών στην Σινάν Ερντέμ Αρένα. Αυτό είναι και το στιγμιότυπο που ξεχωρίζει στη mini-movie του Final Four της Ευρωλίγκα, που δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Όμορφες αναμνήσεις, φίλε…» ήταν η απάντηση του φόργουορντ των ερυθρολεύκων με τον Μάντζαρη να προσθέτει πως «εδώ ήταν η πρώτη φορά. Ας ελπίσουμε να μην είναι και η τελευταία».

Εκτός αυτών, στο βίντεο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος υποστήριξε πως «όλοι μπορούμε να ονειρευόμαστε. Όμως άλλο οι φίλαθλοι και άλλο οι παίκτες. Δική μας δουλειά είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει» ενώ για το Final Four του 2012 στο ίδιο γήπεδο πρόσθεσε: «για όλη την ομάδα είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να επιστρέφουμε εδώ» με το αφιέρωμα να κλείνει με την περιγραφή ενός Αμερικάνου δημοσιογράφου από το ιστορικό πλέον «πεταχτάρι» που έκρινε τον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x