Euroleague

Αγραβάνης: «Η διαφορά μας με την ΤΣΣΚΑ είναι ότι είμαστε ομάδα»

Το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό έκανε τη διαφορά στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ για να φέρουν «τούμπα» το ματς ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος τόνισε πως το ομαδικό πνεύμα έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την προσωπική του απόδοση: «Στην αρχή ήμουν εκτός ρυθμού, ήμουν τρακαρισμένος δεν ξέρω γιατί. Από κει και πέρα, όμως, είχα στο μυαλό μου πως δεν γίνεται να περάσει ένα τέτοιο μεγάλο ματς και να μην βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Τα σουτ του Κώστα (σ.σ. Παπανικολάου), του Έρικ (σ.σ. Γκριν), του Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), ήταν πολύ κρίσιμα. Όλοι κάναμε σπουδαία δουλειά, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα τον τίτλο».

Για την διαφορά του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ: «Επειδή ο τίτλος κρίνεται σε ένα ματς, στο Final-4 βλέπεις ποιες ομάδες είναι πραγματικά ομάδες. Εμείς είμαστε πραγματικά μια ομάδα. Παίζουμε με το ίδιο μυαλό, είτε μας βγαίνουν τα πράγματα, είτε όχι. Αυτή είναι η διαφορά μας με την ΤΣΣΚΑ».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Παίζαμε μέτρια και ήμασταν μόλις επτά πόντους πίσω. Εμάς δεν μας έβγαινε τίποτα και η ΤΣΣΚΑ έβαζε τα πάντα. Το βλέπαμε, ξέραμε ότι έπρεπε κάποια στιγμή να μας βγουν τα σουτ και μας βγήκαν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x