Stoiximan Super League

Δάρρας: «Δεν είναι τυχαία η πορεία του Πανιωνίου»

Για την μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα, την εικόνα των πλέι οφ, αλλά και το όνειρο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μίλησε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Χρήστος Δάρρας.

Τις βάσεις πάνω στις οποίες έχει χτιστεί ο φετινός Πανιώνιος τόνισε ο Χρήστος Δάρρας, μιλώντας για την φετινή πορεία της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε στην εικόνα των πλέι οφ και σχολίασε τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για την πορεία του Πανιώνιου: «Ο Πανιώνιος έχει παντού φίλους και στο γήπεδο μας δεν γίνονται ποτέ επεισόδια. Ο Πανιώνιος είναι μια υγιής ομάδα, οι εννέα στους δέκα παίκτες είναι Έλληνες, νέα παιδιά και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαία η πορεία μας και το κάναμε δυο συνεχόμενες χρονιές. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια λειτουργεί πάνω σε υγιές βάσεις και αγωνιστικές και οικονομικής εξυγίανσης».
 
Για το αν ο Πανιώνιος είναι με το μέρος κάποιου «Ο Πανιώνιος είναι με τον Πανιώνιο, είμαστε μόνοι μας και λειτουργούμε μόνοι μας. Φέτος δεν έχουμε χάσει από την ΑΕΚ, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραΐσκάκη, κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη. Δεν μιλάω ούτε σαν πρόεδρος του Πανιωνίου ούτε σαν φίλος της ομάδας, μιλάω με τα αποτελέσματα που βλέπουμε όλοι. Αν ήμασταν άρμα κάποιου δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, δεν ζούμε από τον Πανιώνιο, ζούμε για τον Πανιώνιο».
 
Για το πού μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος: «Το πάει μέχρι εκεί που το απολαμβάνει. Στόχος μας ήταν να βγούμε Ευρώπη. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, χωρίς άγχος προχωράμε και όσο αντέξουμε».
 
Για το περιστατικό που έγινε στη Λεωφόρο: «Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν αγαπούν τις ομάδες τους. Δεν έχει να κάνει με ομάδα, αυτοί δεν ανήκουν πουθενά. Τρώνε την… παντόφλα από την γυναίκα τους στο σπίτι και κάνουν εξυπνάδες στα γήπεδα. Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι, οι υγιείς φίλαθλοι που βρίσκονται δίπλα του πρέπει να τον συλλαμβάνουν επί τόπου και να τον δίνουν άμεσα στην αστυνομία».
 
Για την αντίδραση του Βλάνταν Ίβιτς: «Οτιδήποτε δεχτείς στο κεφάλι σου, είτε είσαι σε στρες, είτε όχι, ο οργανισμός σου αντιδράει. Δεν θεωρώ ότι έκανε θέατρο ο κ.Ίβιτς».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε χωρίς άγχος, χωρίς σκοπιμότητα και για αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα. Σε όποια κατάσταση και αν είναι ο ΠΑΟΚ, είναι ο ΠΑΟΚ! Και με την Κ20 να κατέβει δεν αλλάζει αυτό, όσες απώλειες και να έχει».
 
Για το ποιος είναι το φαβορί πλέον στα πλέι οφ: «Όλα θα εξαρτηθούν από τις τιμωρίες που θα πέσουν. Αν πέσουν οι ποινές που προβλέπονται ο ΠΑΟΚ έχει το πρώτο χέρι». 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x