Ισπανία

Ο όρος του Μουρίνιο για την πώληση του Ντε Χέα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πορτογάλος προπονητής συναινεί στην πώληση του Ισπανού τερματοφύλακα, θέτοντας όμως μια προϋπόθεση: ανταλλαγή με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε φτάσει -πριν από περίπου δύο χρόνια- σχεδόν στις υπογραφές, αλλά κάτι... φαξ που δεν δούλεψαν ποτέ, την χάλασαν.

Αυτή την φορά ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην Μαδρίτη και μάλιστα με τις ευλογίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει το πράσινο φως για την πολυσυζητημένη μετακόμισή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αρκεί να δοθούν και τα κατάλληλα ανταλλάγματα, πιο συγκεκριμένα το εξής ένα:Αλβάρο Μοράτα.

Ο ποδοσφαιριστής της "βασίλισσας" αποτελεί διακαή πόθο του Μουρίνιο ο οποίος τον θεωρεί άκρως απαραίτητο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την στιγμή κιόλας που η παρουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αμφίβολη.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" αξιώνουν 75 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ντε Χέα ή 25 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που ο Μοράτα παίζει του χρόνου στο "Old Trafford".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x