Stoiximan Super League

Δημάτος για την αποκάλυψη του sport-fm.gr στη συνέντευξη Χιμένεθ: Η αλήθεια στο τέλος πάντα κερδίζει

Αιχμές για την υιοθέτηση της παραποιημένης συνέντευξης Χιμένεθ από ελληνικά ΜΜΕ άφησε ο Ανδρέας Δημάτος. Ποστάροντας το ηχητικό ντοκουμέντο του sport-fm.gr, σημείωσε ότι η αλήθεια κερδίζει στο τέλος.

Τον τρόπο που παρουσιάστηκε η συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ σε ελληνικά ΜΜΕ -ακόμα κι όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν παραποιηθεί τα λεγόμενά του- καυτηρίασε ο Ανδρέας Δημάτος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκάλυψε το sport-fm.gr, μέσω του οποίου επιβεβαιώνεται πως ουδέποτε ο Ανδαλουσιανός εξεδήλωσε τάσεις φυγής.

Εξέφρασε λοιπόν την άποψη ότι η παρουσίαση της συνέντευξης με τίτλους πρωτοσέλιδων όπως «ανάβει φωτιές» παραβιάζει τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και τόνισε ότι «η αλήθεια, όσο κι αν αρχικά μπορεί να αμφισβητηθεί, στο τέλος πάντα κερδίζει».


Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάτου

«Το να θεωρείται και να υποστηρίζεται πρωτοσέλιδα ότι “ανάβει φωτιές” μία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δήλωση προπονητή, σχετικά με την οποία ο ίδιος -ταυτόχρονα σχεδόν με την δημοσιοποίησή της- έσπευσε με ξεκάθαρο τρόπο και απόλυτη ειλικρίνεια να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει δηλώσει, εκτιμώ ότι παραβιάζει τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Δεν είμαι όμως εγώ ο αρμόδιος για να το κρίνω. Άλλοι είναι.

Εμένα μου αρκεί ότι η αξιοπιστία του προπονητή της ΑΕΚ κρίθηκε κατά τρόπο ΑΠΟΛΥΤΟ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ μερικές ώρες αργότερα από την αποκάλυψη του ηχητικού αποσπάσματος της συνέντευξής του στην ισπανική MARCA.

Οι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, ακόμα και η πιο σκληρή κριτική, είναι απόλυτα σεβαστές σύμφωνα τουλάχιστον με τη δική μου φιλοσοφία και τον τρόπο με τον οποίο ασκώ τα καθήκοντά μου, όποιο κόστος και αν έχει αυτό.

Η αλήθεια, όσο κι αν αρχικά μπορεί να αμφισβητηθεί, στο τέλος πάντα κερδίζει»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x