Stoiximan Super League

Δεν «παίζουν» για Ολυμπιακό Γκράθια και Γκέδε

Κανένα θέμα Γκράθια και Γκέδε δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν ενδιαφέρονται οι Πειραιώτες για τους δύο προπονητές.

Δύο ονόματα ακούστηκαν χθες το βράδυ για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να τους... ξεχάσουμε.

Πρόκειται για τους Χάβι Γκράθια και Πάμπλο Γκέδε, οι οποίοι – σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 – δεν συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή καμία πιθανότητα να εργαστούν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αν και ο Γκράθια έλυσε το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν Καζάν, λόγω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων δεν μπορεί να εργαστεί σύντομα σε άλλη ομάδα, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει να μην καθίσει άμεσα σε άλλον πάγκο.

Από την πλευρά του, ο Γκέδε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κόλο Κόλο στην Χιλή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φέρουν προπονητή από την Λατινική Αμερική και ψάχνουν περισσότερο για έναν τεχνικό με εμπειρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Champions League και Europa League), που θα αντιλαμβάνεται τι εστί Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x