Γενικά

Persona non grata ο Μόντριτς στην Κροατία

Ούτε την φωτογραφία του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλουν να βλέπουν στην γενέτειρά του, μετά από απόφασή του να αλλάξει την κατάθεσή του σε δίκη εις βάρος του Ζντράβκο Μάμιτς.

Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα στον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πατρίδα του όμως δεν φαίνεται να απολαμβάνει τον ίδιο θαυμασμό. Ο μεσοεπιθετικός είναι ο βασικός μάρτυρας στη δίκη εναντίον του Ζντράβκο Μάμιτς πρώην τεχνικού διευθυντή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο οποίος κατηγορείται για ύποπτες χρηματικές συναλλαγές σε μεταγραφές παικτών και αποτελεί ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της Κροατίας.

Το κλίμα «στράβωσε» για τον Μόντριτς όταν αποφάσισε να αλλάξει την κατάθεσή του προς όφελος του Μάμιτς. Σύμφωνα με την Independent ο ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων είναι βασικός μάρτυρας καθώς η μεταγραφή του το 2008 στην Τότεναμ έγινε υπό την εποπτεία του Μάμιτς, με τον τελευταίο να παίρνει τα μισά λεφτά με όχι και τόσο νόμιμο τρόπο.

Κι ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως η ρήτρα της μεταγραφής δεν ήταν στην αρχική συμφωνία, ο Μόντριτς άλλαξε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως ήταν, πράγμα που απαλλάσσει το Μάμιτς από τις σχετικές κατηγορίες.

Οι αντιδράσεις υπήρξαν άμεσες και όχι τόσο ψύχραιμες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πανό που ανήρτησαν στο πρώην σπίτι του παίκτη και γράφουν: «Λούκα, θα το θυμάσαι κάποτε αυτό…»




Τα πράγματα ωστόσο, έχουν δρόμο ακόμα, αφού ο Μόμιτς κατά την διάρκεια της δίκης απέλυσε τον δικηγόρο του, αναγκάζοντας τον δικαστή να αναβάλλει την διαδικασία μέχρι νεωτέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x