Stoiximan Super League

Η αποστολή της ΑΕΚ για Πολωνία

Δείτε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία. Ποιοι ενσωματώνονται τις επόμενες ημέρες.

Τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο που θα διεξαχθεί στην Πολωνία ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ανάμεσα σε αυτούς αρκετοί από την ομάδα νέων (Μπάμπης, Γιούσης, Αντωνίου), ενώ οι «πιτσιρικάδες» Γιαννούτσος, Βλαχομήτρος έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ανέστης, Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Έλντερ Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπης, Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο, Βλαχομήτρος, Γιούσης, Αντωνίου, Γιακουμάκης, Μεληκιώτης τα μέλη της αποστολής.

inner

Όσον αφορά τα παιδιά από την Κ20, ο Μπάμπης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ο Γιούσης είναι εσωτερικό χαφ και ο Αντωνίου λογίζεται ως εξτρέμ (μπορεί να παίξει και στην κορυφή).

Οι παραπάνω, όπως και ο Γιαννούτσος, είναι οι παίκτες που θα μετέχουν ηλικιακά στις αποστολές του Κυπέλλου λόγω του κανονισμού που υπάρχει με τους μικρούς!

Από αυτή απουσιάζουν οι διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βράνιες), οι οποίοι θα ενσωματωθούν το ερχόμενο Σάββατο, όπως και ο Αλμέιδα που συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Πορτογαλία και θα πετάξει για Πολωνία πιθανότατα την Κυριακή.

Τέλος, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο νεαρός πορτιέρε Παπαδόπουλος που θα παραχωρηθεί δανεικός, όπως και ο Τσέλιος που θα δοθεί με τον ίδιο τρόπο στην Λαμία.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ θα ταξιδέψει αύριο για το πρωί για Πολωνία, με την προετοιμασία να ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (1/7) και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x