Επικαιρότητα

Οι Ρώσοι φοβούνται την αύξηση των τιμών & την απώλεια των αποταμιεύσεων

Νέα δημοσκόπηση σκιαγραφεί τους μεγαλύτερους φόβους των Ρώσων.

Η αύξηση των τιμών και η πιθανότητα απώλειας των αποταμιεύσεων τους, είναι τα δύο πράγματα που φοβούνται περισσότερο οι Ρώσοι, ενώ αυξημένη είναι και η ανησυχία τους για τις διεθνείς στρατιωτικές διενέξεις, όπως έδειξε δημοσκόπηση που διενήργησε το Ρωσικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (WCIOM), τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Οι φόβοι που σχετίζονται με την αύξηση των τιμών και τις διεθνείς διενέξεις είναι επίσης παράγοντες που προκαλούν ανησυχία.

Ο δείκτης των φόβων μετριέται κυμαίνεται από το -100 έως το +100. Όσο πιο ψηλά βρίσκεται η τιμή του δείκτη, τόσο περισσότερο προβληματίζει τους Ρώσους.

Έτσι, ο δείκτης του φόβου όσον αφορά την αύξηση των τιμών έφθασε τις 27 μονάδες τον Ιούνιο ενώ στις αρχές του χρόνου βρίσκονταν στις 17 μονάδες.

Παρόμοια είναι και η αύξηση του φόβου που σχετίζεται για διεθνείς στρατιωτικές διενέξεις που ανέβηκε από τις 12 μονάδες τον Ιανουάριο στις 20 μονάδες τον Ιούνιο.

Ο δείκτης των φόβων που σχετίζονται με προβλήματα υγείας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον τομέα της ιατρικής περίθαλψης, αυξήθηκε επίσης από τις 0 μονάδες στις 8 μονάδες τον Ιούνιο.

Πηγή: http://www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x