Ελλάδα

Χρυσό συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό στον Σίνγκλετον!

Τα πάντα για να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον κάνει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του προσέφερε διετές συμβόλαιο με απολαβές 3.3 εκατ. δολάρια.

Να τελειώσει το σήριαλ με τον Κρίς Σίνγκλετον με ιδανικό φινάλε επιχειρεί ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Δημήτρης Κοντός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη προτείνοντας νέο συμβόλαιο.

Η πρόταση του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ προς τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ αφορά διετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τα 3.3 εκατ. δουλάρια, δηλαδή 1.65εκατ. ετησίως! Αν ο παίκτης πει το «ναι» στη συμφωνία θα υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2εκατ. για την πρώτη χρονιά, η οποία εφόσον βρεθεί ομάδα να την καλύψει θα στείλει στους λογαριασμούς του παίκτη το 25% με την μορφή ποσοστού μεταπώλησης.

Έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη η υπόθεση δείχνει να μπαίνει στην τελική ευθεία, ενώ ο Αμερικανός έχει ακόμη τρεις μέρες μπροστά του (μέχρι τις 20 Ιουλίου) για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x