Stoiximan Super League

Χιμένεθ στους παίκτες του: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε ομιλία προς τους παίκτες του στην σημερινή προπόνηση, τους κάλεσε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν μια θέση στο βασικό σχήμα!

Να δώσουν άπαντες τον καλύτερό τους εαυτό και να παλεύουν για μια θέση στο βασικό σχήμα, κάλεσε ο Μανόλο Χιμένεθ τους παίκτες του. Σε ομιλία στην σημερινή προπόνηση υποστήριξε πως κάθε ματς θα είναι τελικός από εδώ και πέρα, ενώ τους ζήτησε να δείχνουν πάθος και διάθεση συνεχώς!

«Μπαίνουμε πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλω να τα δώσουμε όλα. Κάθε παιχνίδι πια είναι για μας τελικός. Δεν θέλω να ακούω ότι είναι φιλικό. Αυτά τα παιχνίδια έχουμε να δώσουμε και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως επίσημα, για να είμαστε έτοιμοι. Θέλω να δω από όλους συγκέντρωση, πάθος και διάθεση, για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά την προετοιμασία μας», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια ο Ανδαλουσιάνος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει να διαχειριστεί ένα γεμάτο ρόστερ με ποιότητα, λέγοντας πως όλοι πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλεύουν για μια θέση στην ενδεκάδα. Έφερε δε ως παράδειγμα του Γκάλο και Μπακάκη που ήταν εξαιρετικοί στην προετοιμασία.

«Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Έχουμε μια καλή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει ο καθένας από εσάς να παλέψει για τη θέση του. Θα έχουμε μια γεμάτη σεζόν με πολλά ματς και όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσουν την ομάδα. Πρέπει όλοι να τα δίνετε όλα. Αν αύριο παίζαμε επίσημο παιχνίδι δεν ξέρω ποιον θα έβαζα δεξιό μπακ. Και οι δύο (σσ. Γκάλο και Μπακάκης) έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x