Stoiximan Super League

Το «μήνυμα» Μαρινάκη

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες και στον προπονητή του Ολυμπιακού, με την παρουσία του στον Αγιασμό της ομάδας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν παρών στον Αγιασμό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στου Ρέντη, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» να δίνει μήνυμα στους παίκτες, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας περιμένει από την ομάδα του να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα παιχνίδια με την Παρτίζαν για τον γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με μοναδικό στόχο, βέβαια, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα είπε για αρκετή ώρα με Χάσι και αρχηγούς

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους στενούς του συνεργάτες, που ήταν, επίσης, στου Ρέντη για τον Αγιασμό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού είχε συνάντηση με τον προπονητή, Μπέσνικ Χάσι. Μάλιστα, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα, ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε και με τους αρχηγούς της ομάδας.

Ο Μαρινάκης φρόντισε με την παρουσία του στου Ρέντη να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή και στους παίκτες, ενόψει των αγώνων με την Παρτίζαν.

Και ήταν ένα μήνυμα που το έλαβαν όλοι, ήταν μια κίνηση που δείχνει, φυσικά, τη στήριξή του στην ομάδα, αλλά, παράλληλα φανερώνει και την απαίτηση για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x