Ελλάδα

«Είχαμε πάθος απέναντι στη Γερμανία»

Στο πάθος και τη σκληράδα που αντιπαρέταξε η Εθνική Νέων απέναντι στη Γερμανία στάθηκαν στις δηλώσεις τους ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Μιχάλης Λούντζης.

Ένα χρήσιμο παιχνίδι εν όψει των νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 χαρακτήρισε αυτό με τη Γερμανία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι, με πίεση, με ένταση, να βρεθούμε πίσω στο σκορ για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Δεν θα ήταν καλό να φτάναμε στα νοκ άουτ έχοντας κερδίσει όλα τα ματς με μεγάλες διαφορές. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πολύ μεγάλα κορμιά, διαφορετική σωματοδομή από τη δική μας, δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά αυτό μας έκανε καλό. Η ομάδα αντέδρασε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μείναμε συγκεντρωμένοι, αντιδράσαμε με ένα κάπως ανορθόδοξο σχήμα, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε κάπως τη ροή του παιχνιδιού και με πολύ πάθος και προσπάθεια πήραμε τον έλεγχο και νικήσαμε», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Η Γερμανία είναι δυνατή και σκληρή ομάδα. Στην αρχή μπήκαμε νομίζοντας πως θα κερδίσουμε… έτσι το παιχνίδι. Φάγαμε πολύ ξύλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε πως θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς σκληρά. Βγάλαμε πάθος και κερδίσαμε. Το χρειαζόμασταν αυτό το ματς, θέλαμε ένα δύσκολο ματς για να μας βοηθήσει για τα νοκ άουτ που έρχονται. Προσωπικά είμαι καλά, κάνω τη δουλειά μου, δίνω το 100% κι αφού δεν πονάω είμαι διπλά χαρούμενος».

Ο Μιχάλης Λούντζης με τη σειρά του είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η Γερμανία είναι πολύ σκληρή ομάδα, παίζει πάντα στο όριο του φάουλ, το ξέραμε γιατί την είχαμε αντιμετωπίσει και στα φιλικά. Καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ, χαιρόμαστε που ήρθε στο γήπεδο και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να τους προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x