Γενικά

«Τελειώνει» για… οικονομικούς λόγους από την Γκέτεμποργκ ο Μπιάρσμιρ!

Παρελθόν από την Γκέτεμποργκ αναμένεται να αποτελέσει και άμεσα, μάλιστα, ο αρχηγός της, Ματίας Μπιάρσμιρ, καθώς ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα φέρει οικονομική… ανάσα 300.000 ευρώ!

«Αντίο» στον αρχηγό της, Ματίας Μπιάρσμιρ, «αναγκάζεται» να πει η Γκέτεμποργκ!

Σύμφωνα με την ''expressen'', τη Δευτέρα (17/7) η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να ζητήσει, ουσιαστικά, από τον 31χρονο, πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού να προχωρήσει τις διαδικασίες με ομάδα που φέρεται να συζητάει, φέρνοντας στον σύλλογο της ομώνυμης σουηδικής πόλης «ανάσα» 300.000 ευρώ.

Η Γκέτεμποργκ, που πραγματοποιεί τραγική χρονιά, όντας στην 11η θέση μετά από 14 αγωνιστικές στην Allsvenskan, ταλανίζεται και από οικονομικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το έγκυρο σουηδικό Μέσο, οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον Μπιάρσμιρ, ώστε να φέρουν στη θέση του μια πιο «φτηνή» λύση: Εκείνη του Τζόελ Έκστραντ, από τη Ρόδεραμ.

Ο μάνατζερ του Σουηδού, μάλιστα, δήλωσε πως, πράγματι, υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ενώ στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως το ματς με την Έρεμπρο, την Κυριακή, ενδέχεται να είναι το τελευταίο του στην Γκέτεμποργκ.

Θυμίζουμε, ο Μπιάρσμιρ, που αγωνίστηκε μια τριετία στη χώρα μας (2009-2012) με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά πραγματοποίησε μόλις 26 συμμετοχές, πήρε μεταγραφή για την ομάδα της χώρας του το 2012 και κατευθείαν, σχεδόν, έγινε βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας από τότε 118 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας, μάλιστα και 4 γκολ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x