Stoiximan Super League

Το παλεύει για υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποκτηθούν ένας φορ και ένας ακραίος που θα ανεβάσουν ποιοτικά γίνεται από τον Παναθηναϊκό και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ποια τα δεδομένα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2017-18, στο οποίο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γκαμπάλα-Γιαγκελόνια, έχει ξεκινήσει και έχει «κλειδώσει» με το ποιους παίκτες θα πορευτεί ο Έλληνας τεχνικός στο συγκεκριμένο ματς.

Μπράιαν Καμπέσας και Λουτσιάνο είναι από την Δευτέρα παίκτες του «τριφυλλιού» και επίσημα και αμφότεροι βρίσκονται στο πλάνο του Έλληνα κόουτς για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας. Είναι πιθανό ο Βραζιλιάνος να έρθει από τον πάγκο ως αλλαγή, ενώ ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε δανεικός από την Αταλάντα είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» κι άλλες υποθέσεις σε ό,τι αφορά το θέμα της ενίσχυσης, αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστές που, όποτε κι αν αποκτηθούν δεν θα υπολογίζονται για τα δύο προσεχή ματς. Προτεραιότητα είναι η προσθήκη ενός ποιοτικού φορ και ενός ποιοτικού ακραίου. Γίνεται προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί μια υπέρβαση, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», για να ανέβει επίπεδο με αυτούς τους ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός. Έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, αλλά μόνο εύκολες δεν είναι και κοστίζουν αρκετά πάνω από τις δυνατότητες του «τριφυλλιού».
Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Στοίλκοβιτς της Μπράγκα, αλλά μόνο αν ρίξουν οι Πορτογάλοι τις απαιτήσεις τους (για δανεισμό), μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Τσοπ της Κάλιαρι παραμένει δύσκολη περίπτωση και η απόσταση στο οικονομικό είναι πολύ μεγάλη αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτηθούν δύο πλάγια μπακ για εναλλακτικές των Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση σε αυτές τις θέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x