Stoiximan Super League

Τι είπαν ΑΕΚ και Ρέους για Ντίντακ

Η Ρέους ζήτησε από την ΑΕΚ το αποδεικτικό της ελευθέρας του Ντίντακ (κάτι το οποίο δεν υπάρχει αφού ο Καταλανός έχει συμβόλαιο) με την Ένωση να ενημερώνει τους Ισπανούς για τα δεδομένα της υπόθεσης.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε πως όπως διαρρέεται από την πλευρά του Βίλα Ντίντακ, η ΑΕΚ ζήτησε από τη Ρέους να σταματήσει ο 27χρονος να προπονείται με την ομάδα αφού έχει συμβόλαιο. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από την Ένωση το γεγονός ότι όντως υπήρξε προειδοποίηση προς την ομάδα της Β’ Ισπανίας σχετικά με τα δεδομένα της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η Ρέους ήταν αυτή που έστειλε πρώτη έγγραφο στους κιτρινόμαυρους ζητώντας τους το αποδεικτικό της ελευθέρας του ποδοσφαιριστή. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση για ακόμη ένα χρόνο. Η ΑΕΚ από την πλευρά της μέσω επιστολής που έστειλε ο Μηνάς Λυσάνδρου ενημέρωσε πως ο Ντίντακ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, ενώ ζήτησε και επίσημα μέσω εγγράφου ενημέρωση από τη Ρέους σχετικά με το αν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη για συμβόλαιο.

Ο 27χρονος, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, δεν μπορεί να μπει ακόμη σε συζητήσεις με καμία άλλη ομάδα. Αυτό, ως γνωστόν, μπορεί να συμβεί μόνο εφόσον απομένουν λιγότερο από έξι μήνες μέχρι τη λήξη της σχετικής σύμβασης ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα.

Μέχρι στιγμής, απάντηση από τη Ρέους δεν έχουν πάρει στην Ένωση, όμως οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν πάει κι άλλα βήματα μπροστά την υπόθεση. Η ΑΕΚ έχει στα χέρια της την γραφολογική εξέταση του συμβολαίου του παίκτη, την οποία και έστειλε στο Υπ.Εξωτερικών για έγκυρη μετάφραση ώστε να μπει στον φάκελο του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x