NBA

Νέες επαφές Ρόκετς με Νικς για Καρμέλο!

Οι Ρόκετς επανήλθαν για την απόκτηση του Καρμέλο Άντονι ξεκινώντας νέο κύκλο επαφών με τους Νικς, με την εμπλοκή και τρίτης ομάδας.

Δεν καταθέτουν τα όπλα για τον Καρμέλο Άντονι οι Ρόκετς. Η ομάδα του Χιούστον άρχισε νέο κύκλο επαφών με τους Νικς για την απόκτηση του «Μέλο» αναζητώντας μία τρίτη ομάδα που θα συμμετέχει στη διαδικασία και θα διευκολύνει τη σούπερ ανταλλαγή. Κι αυτό γιατί οι επαφές για απευθείας ανταλλαγή, που θα συμπεριλάμβαναν ως αντάλλαγμα τον Ράιαν Άντερσον και τα 60 εκατ. δολάρια που έχει λαμβάνειν ακόμη για τρία χρόνια δεν απέφεραν αποτέλεσμα.

Οι επαφές των δύο ομάδων είχαν «παγώσει» μετά την αποχώρηση του Φιλ Τζάκσον από την προεδρία των Νικς, καθώς με το νέο καθεστώς η παραχώρηση του 33χρονου φόργουορντ δεν κρίθηκε απαραίτητη αφού θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να εξελιχθούν δίπλα του. Οι Ρόκετς, ωστόσο, επιμένουν και φαίνεται πως οι Νικς είναι διαλλακτικοί, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης βρίσκει ενδιαφέρουσα την προοπτική να σμίξει στο Χιούστον με τον καλό του φίλο, Κρις Πολ.

Για τον «Μέλο» έχει ενδιαφερθεί και το Πόρτλαντ, με τους Ντέμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να προσπαθούν να τον πείσουν να μετακομίσει στους Μπλέιζερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x