Ελλάδα

Κοντός στον ΣΠΟΡ FM: «Εξετάζονται σοβαρά Λοτζέσκι και Χάρις από Παναθηναϊκό»

Ο Ματ Λοτζέσκι και ο Μάνι Χάρις εξετάζονται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό, ενώ ατονεί η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, όπως είπε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την τελευταία εκκρεμότητα στο ρόστερ του που αφορά σε έναν παίκτη που θα παίζει στις θέσεις «2» και «3».

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά τις περιπτώσεις των Ματ Λοτζέσκι και Μάνι Χάρις, ενώ αντίθετα ατονεί η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος αγωνίζεται περισσότερο στις θέσεις «3» και «4».

Για τον Περπέρογλου οι συστάσεις περιττεύουν. Ο 32χρονος Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στον Ολυμπιακό με μεγάλη επιτυχία και αν είναι υγιής μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο θα πρόκειται για δοκιμασμένη και σίγουρη λύση. Όσον αφορά στον Μάνι Χάρις, ο 27χρονος άσος (1,96μ.) αποφοίτησε το 2010 από το Μίσιγκαν χωρίς να γίνει ντραφτ, αλλά έπαιξε σε Καβαλίερς (2010-2012), Λέικερς (2013/14) και Μάβερικς (2016/17) μετρώντας 6,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 17,1 λεπτά ανά αγώνα. Στην Ευρώπη έχει παίξει σε Αζόβμας, Τουρκ Τέλεκομ και Εσκίσεχιρ.

Ίσως και μέσα στη μέρα να υπάρξουν εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για την τελευταία μεταγραφή, που αν τελικά είναι ξένος, τότε θα πρέπει να μένει ένας εκ των επτά συνολικά παικτών που δεν είναι γηγενείς εκτός ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x