Αγγλία

Αποθέωσε Ζιρού ο Βενγκέρ!

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Αρσέν Βενγκέρ για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά και ανθρώπου, Ολιβιέ Ζιρού.

Μεταξύ άλλων ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε και στην απόφαση του Γάλλου επιθετικού να παραμείνει στην ομάδα, παρόλο που ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο… ελέω Λακαζέτ.

«Αγαπώ τόσο τον άνθρωπο, όσο και τον παίκτη Ζιρού, επειδή είναι φανταστικός τύπος. Είναι πιστός και αγαπάει την ομάδα. Χαίρομαι επίσης πολύ που θέλει να μείνει μαζί μας», τόνισε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Κάποια στιγμή, ωστόσο, του άνοιξα την πόρτα, διότι ήξερα ότι είχα κάνει πολλά λάθη μαζί του. Τον αγαπάμε όλοι εδώ και χαρήκαμε πολύ μόλις αποφάσισε να μείνει».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την εξέλιξη… θρίλερ της αναμέτρησης, ο Αλσατός τεχνικός είπε: «Το πρώτο γκολ προήλθε από εκτέλεση κόρνερ και εμείς δεν ήμασταν αρκετά προσεκτικοί. Στο δεύτερο χάσαμε την μπάλα και τιμωρηθήκαμε ξανά.

Στερούμασταν εμπειρίας, διότι είχαμε πολλούς αμυντικούς εκτός ομάδας όπως τους Μερτεσάκερ, Μουστάφι και Κοσιελνί»!

O τρομερός χαρακτήρας που έβγαλε η Άρσεναλ στο παιχνίδι αποτελεί απόδειξη ότι μπορεί φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο; Ο Βενγκέρ δεν απάντησε ξεκάθαρα: «Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες. Αυτό είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Άλλωστε υπάρχουν άλλες έξι ή επτά ομάδες που μπορεί να λένε το ίδιο για τον τίτλο, κάτι που το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x