Γενικά

ΑΠΟΕΛ και Κάστρο για τον τίτλο του πρωταθλητή LSB 2017

Σαρικόπουλος, Καλλινικίδης, Εζόμο και Ρετσινάς στον μεγάλο τελικό του 2ου Laconia Summer Basketour.

Έβδομη αγωνιστική ημέρα για το 2o Laconia Summer Basketour, που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας.

Το Κάστρο Μονεμβασίας και ο ΑΠΟΕΛ πήραν τα «εισιτήρια» για το μεγάλο τελικό του Laconia Summer Basketour 2017. Ο μεν Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του, με το δε Κάστρο να ψάχνει τη ρεβάνς για τον περυσινό χαμένο τελικό.

Η Δαιμονιά, με τον Γιάννη Αθανασούλα στο ρόστερ της, άντεξε για δύο δεκάλεπτα στον πρώτο ημιτελικό. Μετά την ανάπαυλα, το Κάστρο με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα κατάφερε και πήρε διψήφια διαφορά για να φτάσει στο τελικό 101-77.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, η Νεάπολη, με τον Χαράλαμπο Κοντραφούρη, είχε τα «ηνία» του αγώνα μέχρι το ημίχρονο. Από εκεί και μετά, ο ΑΠΟΕΛ και η παρέα των Ζήση Σαρικόπουλου, Αβραάμ Καλλινικίδη, Κωστή Εζόμο και Δημήτρη Ρετσινά, πετυχαίνοντας 32 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτα, «ανέτρεψαν» την κατάσταση για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό με 83-71.

Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΑμεΑ, «Τζάμπολ Αγάπης», με τη συμμετοχή παιδιών με αυτισμό. Στις διακοπές των αναμετρήσεων, οι cheerleaders της Κύμης, Blue Fires, ξεσήκωναν το κόσμο στο κλειστό, με τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες. Τέλος, ο τοπικός μουσικοχορευτικός σύλλογος, «Οι Μύλοι», παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.


Τα αποτελέσματα:

Ημιτελικοί
Δαιμονιά-Κάστρο 101-77
ΑΠΟΕΛ-Νεάπολη 83-71

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x