Ελλάδα

Λοτζέσκι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό, αλλά ήρθε η ώρα να κοιτάξω μπροστά»

Ποτέ δεν θα ξεχάσει όλα όσα πέρασε στον Ολυμπιακό ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος παράλληλα δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Να κοιτάξει… μπροστά ήθελε ο Ματ Λοτζέσκι και γι’ αυτό επέλεξε τον Παναθηναϊκό Superfoods όπως έγραψε στο Twitter, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Επίσης, ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του αγαπούν την Ελλάδα, ενώ ποτέ του δεν θα ξεχάσει όσα πέρασε στον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τους φιλάθλους του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter o Ματ Λοτζέσκι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και ειδικά τους φίλους του Ολυμπιακού για τα όμορφα τέσσερα χρόνια! Ήταν χρόνια όμορφων, αλλά και άσχημων στιγμών. Χωρίς τους τραυματισμούς νομίζω ότι σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Η οικογένειά μου και εγώ αγαπάμε την Ελλάδα και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αναμνήσεις που έχουμε από τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να κάνω το καλύτερο, να είμαι υγιής και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και είναι η ώρα να κοιτάξω μπροστά. Σας ευχαριστώ!».











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x